Help Swaf de winter door

Omdat het anders is, hoeft het niet NIET leuk te zijn

Met de hulp van een fantastische groep mensen zijn er allerlei ludieke acties, activiteiten en evenementen opgezet om geld in te zamelen met als doel "Help Swaf de winter door".

Word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en om mee te denken, praten en vooral te doen aan de acties.

Steunmaatregelen

Hieronder een overzicht van alle lopende acties om Swaf te steunen.

 • Online Benefiet Pubquiz

  Elke zaterdagavond (uitgezonderd 14 november) organiseert DeAndereQuiz een benefiet pubquiz om de horeca te steunen. Schrijf je team in, kies een donatie bedrag en selecteer Cafe Swaf in de lijst. Je ontvangt in de week erna een tikkie van Swaf voor de donatie.

 • The Swaf Plays

  Draag bij aan de ultieme SWAF-playlist. Welk nummer doet jou altijd aan SWAF denken , welk nummer brengt je terug naar een van die onnavolgbare muziekavonden. Voor € 2,50 per verzoeknummer zetten wij jouw liedje op "The Swaf Plays" , een openbare playlist die je uiteraard altijd thuis kunt draaien maar die natuurlijk ook váák door de kroeg zal klinken. Met juist jouw nummer daar ook tussen. Opbrengsten gaan voornamelijk in de boekingen-pot, want we willen die muzikanten natuurlijk zien sjouwen. Kortom: Doneer per nummer 2,50 € via Tikkie https://tikkie.me/pay/vqacs1ubg3vv4l65pn7o?fbclid=IwAR0xaBxPRDr8mq_FngkVgkdp9OwgLAlrCE_eu29-Ds-wOIVP-Tc6MFKdxWgtnv We zijn een en al oor! Als je zelf Spotify hebt, is het leukste als je het nummer zélf aan de lijst toevoegt. Dan komt je naam er ook bij te staan, dan ziet iedereen wie welk verzoekje heeft gedaan. Geef de lijst een hartje! Als je dat niet wilt of als het niet lukt , laat dat in deze Facebook post weten

 • Help Swaf door de winter-festival-bandje

  Steun Swaf en doneer een tientje per maand, 6 maanden lang. Op deze manier kun je bijdragen om Swaf door de winter heen te helpen. Alle Help Swaf door de winterfestival-gangers krijgen een uniek festivalbandje met herbruikbare sluiting, dus hij kan af en om wanneer je wilt. Voor alle festivalgangers bedenken we nog extra voordeeltjes, zonder dat we al exact weten wat die in zullen houden. Denk hierbij bv aan voorrang bij reservering als we straks kleinschalige evenementen kunnen organiseren. En natuurlijk als het festival is afgelopen en we de winter door zijn gekomen gaan we dat vieren en krijg je een drankje van Swaf. Bestel hier je eigen festivalbandje

 • Swafka

  Vul nu je voorraad Swafka aan. Of breid m uit, of begin een nieuwe.

 • SoepBijBel Soepboek

  Pre-order nu alvast jouw eigen SoepBijBel soepboek. Levering medio december. Een prachtig boek samengesteld door Lise Teeuw, met daarin alle recepten van de soepen van Soep&sjoelen in combinatie met uiteenlopende illustraties. Een heus collectors item, dus deze wil je absoluut hebben.

 • Veiling

  Binnenkort zal er een online veiling zijn. Kunst, platen, workshops, foto's, posters, objecten, shirts, concerten, van alles wat. De opbrengst is volledig voor Swaf

  Op 27 november zal de veiling van start gaan, via een site die op dit moment daarvoor word ingericht (https://helpswafdewinterdoor.nl) Let op, wat er nu op staat zijn nog niet perse de definitieve items, er word nog volop getest. Op dit platform kun je ook zelf items inbrengen. De online veiling via deze site zal in totaal 3 weken duren, met als hoogte punt een live event dmv Teams/Zoom met een "echte" veilingmeester op 11 december waarop een selectie van items uit de veiling live zullen worden afgehamerd.

  Wil je een item doneren, neem dan contact op met Lise of Andre of plaats een bericht in de Facebook post. Items kunnen elke zaterdagmiddag worden ingeleverd bij Swaf tijdens het "open raam"

  Wil je een item kopen, kijk dan vanaf 27 november op de veilingsite en uiteraard op 11 december zorgen dat je in de Teams/Zoom meeting komt om mee te bieden. Mocht je nog vragen hebben, stel ze hier of neem contact op met Lise Teeuw of André Köller

 • En meer

  Er zijn nog diverse andere ludieke acties in de planning en al in voorbereiding, binnenkort meer hierover. Houd deze pagina en/of de Facebook groep in de gaten.